Aankoopkeuring & meeloopbezichtiging

Aankoopkeuring en meeloopbezichtiging vastgoed

Overweegt u een nieuw vastgoedtraject? Een verstandige stap is om een aankoopkeuring of meeloopbezichtiging te overwegen. Deze gerichte inspecties bieden u een exclusieve blik achter de gevels en onder de oppervlakte van uw potentiële vastgoedinvestering. Het is niet alleen een kans om te ontdekken wat het blote oog niet altijd ziet, maar ook om met vertrouwen inzicht te krijgen in de staat van het pand.

Ontdek hoe Tom Philips Vastgoedkeuring u bij deze inspecties kan helpen om de beste beslissing te nemen en uw vastgoeddromen te verwezenlijken!

Wat omvat een aankoopkeuring?

Bij deze keuring ontvangt u deskundig advies tijdens bezichtigingen of de bedenktijd. In de oververhitte woningmarkt zonder ontbindende voorwaarden lopen kopers risico op verborgen gebreken. Bij een meeloopkeuring gaat een expert mee tijdens de bezichtiging, toont gebreken en geeft een schatting van de herstelkosten. Houd er rekening mee dat bij een meeloopkeuring alleen mondeling advies wordt gegeven en er geen rapportage achteraf is.

Wat mag u verwachten bij een aankoopkeuring?

Onze bouwkundige vergezelt u bij de woningbezichtiging en maakt gebruik van geavanceerde hulpmiddelen om visuele gebreken nauwkeurig in kaart te brengen. Samen met u inspecteert onze specialist elke ruimte en toont mogelijke visuele gebreken.

Hierdoor krijgt u een helder beeld van zowel onmiddellijke reparaties als potentiële toekomstige problemen.
Zo kunt u met vertrouwen een bod uitbrengen, zonder onaangename verrassingen achteraf!

Tom Philips Vastgoedkeuring

Overweegt u een nieuw vastgoedtraject?

Neem de verstandige stap voor een aankoopkeuring of meeloopbezichtiging bij Tom Philips Vastgoedkeuring!
Zo krijgt u exclusief inzicht in uw toekomstige vastgoed.